Det kan vi tilbyde dig

Omfangsdræn til din bolig​

​​Omfangsdræn en rigtig god løsning for udsatte boliger – både som forebyggelse og når skaden er sket. Hos UC Facaderenovering i Brovst hjælper vi dig med at holde din bolig tør. Vi har mange års erfaring med at lave omfangsdræn. Vi rykker ud i omegnen af Aabybro og Aalborg, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er ligesom en nedgravet tagrende, der leder overskydende vand væk, hvilket betyder, at du undgår fugtskader. Det vi gør er at grave rundt om huset og lave dræn, og til det har vi en gravemaskine, der kan klare opgaven på både større og mindre arealer.

Det er vigtigt, at man ved, hvad man laver, så man ikke svækker husets fundament, og derfor anbefaler vi altid, at du kontakter en professionel.

Når skaden er sket

​Har dit hjem fået fugtskader og mug, så klarer vi også den. Vi kommer ud til dig, hvor vi tørrer fugtskaden og sørger for at muggen forsvinder. Det er vigtigt, at du er opmærksom, hvis dit hjem har fugtskjolder, puds der krakelere, mørke aftegninger på træet, og hvis der er tegn på svamp og skimmelsvamp. Er det tilfældet skal det undersøges nærmere, og der skal lave et omfangsdræn, så skaden ikke bliver for stor.

​Lad os klare din opgave

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgiver gerne omkring omfangsdræn. Kontakt os derfor på 26 24 65 59 eller e-mail: kontakt@ucfacade.dk Vi tager gerne en snak om din specifikke udfordring, og vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine opgaver.

Vi er en virksomhed, der har stor erfaring med opgaver inden for facade- og murrenovering. Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet til både nye og gamle huse.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@ucfacade.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

​Telefon: 26 24 65 59

Uc Facaderenovering ApS

CVR​: 40139761

Bratberg 64, Bratberg, 9460 Brovst​

Klik her for rutevejledning