​Facaderenovering giver dit hus nyt liv

Velkommen til UC Facaderenovering fra Brovst. Vi er et Facaderenoveringsfirma, som har stor erfaring med opgaver inden for facade- og murrenovering. Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet til både nye og gamle huse. Vores primære område er Nordjylland ved Aabybro og Aalborg, men tilbyder også facaderenovering uden for dette område. Faktisk har vi opgaver i hele landet.

En facaderenovering kan være med til at gøre dit hjem mere energivenligt. Det vil fremstå som nyt, enten i hvidt eller med en flot farve. Det er derfor en rigtig god investering, da markedsprisen for dit hus med garanti også vil stige.

Vi kan hjælpe dig med facaderenovering

Der kan være mange årsager til, at man ønsker en facaderenovering af ens hus. Det kan være, at malingen er ved at skalle af, at facaden ikke længere er helt så holdbar som tidligere, måske handler det oven i købet om at redde huset eller fordi man ønsker at få efterisoleret eller energioptimeret.

Uanset årsagen, så kan vi være dig behjælpelig. Vi har stor erfaring med facaderenovering, og kan på kort tid få dit hus til ikke alene at se nyt ud, men også skabe en virkelig god og solid ramme om din bolig.

Vi anvender hovedsageligt byggematerialer fra det tyske firma Quick-Mix og det Ungarske firma Masterplast, hvor vi ved, at kvaliteten er helt i top. Derfor får du også en facade, som er lavet af de bedste materialer, og hvor du kan vide dig sikker på, at den vil stå flot og holde i mange år.

Ofte er det særligt ældre huse, som trænger til en facaderenovering, og her kan disse kun reddes med netpuds. Denne metode har vi stor erfaring med, og selvom du måske synes, at din boligs facade ikke ser ud til at redde, så kan vi med garanti klare det.​

​Få et uforpligtende tilbud på renovering af din facade

Trænger din facade til en kærlig hånd? Så er vi de rette til jobbet. Vi løser måde små og store opgaver.

Kontakter du os i dag på telefon 26 24 65 59 eller skriv en e-mail til kontakt@ucfacade.dk​, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på en facaderenovering. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig, ​hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​UC Facaderenovering ApS​

CVR: 40139761

Telefon: 26 24 65 59

​E-mail: kontakt@ucfacade.dk