Det kan vi tilbyde dig

Sådan er processen

​​Opstart:

Dette skal fortages inden vi kan begynde: Fjern eventuel underbeklædningen, flytter eventuel telefontilslutning, flytter nedløbsrør og tagbrønd ud fra væggen, tager flisebelægningen langs huset op og fritlægger langs soklen i en dybde på ca. 20-40 cm.

Isolering

UC Facaderenovering ApS monterer en bundskinne til den første række mineraluld-eller EPS isolering. Isoleringen opsættes (limes) og fastgøres med dybler, som bores i væggen. Vi bruger 5-6 dybler pr. m², som bores med slagboremaskine, så denne proces støjer. Soklen isoleres med ekstrastærk trykfest sokkelisolering(XPS)

Forstærkning

Vi monterer hjørnelister ved alle udvendige hjørner og ved vinduesfalse, og ved alle vinduer laver vi desuden en forstærkning på facadeoverfladen.(Diagonalarmering)

​Grundspuds

​Vi dækker døre og vinduer grundigt af, inden pudsen påføres. Pudsen påføres ad to omgange. Vi ilægger silkeglasfiber armeringsnet i grundpudsen. Vi benytter Quick-Mix eller Masterplast facadesystem , som er baseret på naturmaterialer og er meget smidigt, så risikoen for revner minimeres. Processen er mindre støvende og støjende end normalt.

​Overfladepuds

​Overfladepudsen (findes i forskellige konsistens, kornstørrelse og farver) er vandafvisende, hvilket betyder, at vand ikke kan trænge ind under overfladen, mens fugt godt kan trænge ud.

Så lang tid tager det

​Tidsforbruget til isoleringsarbejdet og puds er ca. 60-70 min. pr. m². Hertil kommer tid til demontering og montering samt udbedring af eventuelle revner i murværket, som må vurderes i hvert enkelt tilfælde. For et typisk parcelhus på 120 m² med ydervægsareal på ca. 100 m² vil det tage ca.2-3 uger.

Værd at overveje (næsten gratis efterisolering)

Står du for at beslutte dig for en almindelig facaderenovering, er ekstraomkostningerne til en varmeisolerende løsning minimal og kan forventes tilbagebetalt i løbet af få år..

Ved at vælge en varmeisolerende løsning spares:

​Afrensning af eksisterende overflader eventuelt ved sandblæsning. Eventuel nedbankning af eksisterende puds uden vedhæftning til underlaget. Bortkørsel af gammel puds og eventuelt, sandblæsningsaffald, der, hvis dette indeholder malingsrester, skal deponeres under særlige forhold med højere bortskaffelsespris til følge.

Eller:

Står du for at skulle omfuge dit hus enten på grund af generelt svage og smuldrende fuger, der er utætte, eller på grund af angreb af murbier, så vil en udkradsning og omfugning normalt koste mellem 900 og 1000 kr. pr. m² ekskl. moms. For omtrent samme eller mindre pris vil du kunne efterisolere dit hus.

Vi er en virksomhed, der har stor erfaring med opgaver inden for facade- og murrenovering. Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet til både nye og gamle huse.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@ucfacade.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

​Telefon: 26 24 65 59

Uc Facaderenovering ApS

CVR​: 40139761

Bratberg 64, Bratberg, 9460 Brovst​

Klik her for rutevejledning