Det kan vi tilbyde dig

Facadepuds

​​Mangler du en specialist til facadepuds, er vi hos UC Facaderenovering klar til at hjælpe. Med vores centrale placering i Brovst, udfører vi facadepuds for både private og erhverv i Aalborg og resten af Nordjylland.

Hos UC Facaderenovering arbejder vi ud fra principper om høj kvalitet og god service. Vores mål er at efterlade vores kunder med et tilfredsstillende resultat, hvilket gøres gennem høj faglighed og en professionel tilgang til arbejdet.

Beskyt facaden med facadepuds fra Quick-Mix og Masterplast

Med mange års erfaring er vi specialister på området, og med et skarpt øje for kvalitet benytter vi kun anerkendte produkter til facadepuds. Hos UC Facaderenovering udfører vi facadepuds med produkter fra Masterplast og tyske Quick-Mix. Med over 45 års erfaring er Quick-Mix et af markedets bedst afprøvede systemer. Produkterne og behandlingsmetoden har en dansk godkendelse, og ydermere har vores murermester taget en diplomuddannelse i Quick-Mix produkterne. Hos UC Facaderenovering tilbyder vi derfor kvalificeret råd og vejledning, så du kan opnå det flotteste resultat.

​Opnå et flot og forbedret facade

Facaden er noget af det, som er mest udsat på din bolig. Efterhånden som tiden går, vil vind og vejr sætte sine præg, derfor kræver facaden vedligeholdelse. Med netpuds fra Quick-Mix forstærkes murværket, hvilket først og fremmest giver facaden på din bolig til at fremstå splinterny. Derudover bidrager facadepuds til isoleringen af din boligen, hvilket samtidigt holder fugten ude. Dertil kommer, at det også minimerer risikoen for skimmelsvamp, fordi huset stadig kan ånde.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din facadepuds

Med vores facadepuds undgår du stort set vedligeholdelse. Efter 10-15 år anbefaler vi dog en omgang maling. Lyder det som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

​Er du interesseret i vores facadepuds med Quick-Mix og Masterplast eller har du spørgsmål til behandlingsmetoden, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 26 24 65 59

Du er også velkommen til at skrive til os på kontakt@ucfacade.dk, hvor vi bestræber os på at besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

Vi er en virksomhed, der har stor erfaring med opgaver inden for facade- og murrenovering. Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet til både nye og gamle huse.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@ucfacade.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

​Telefon: 26 24 65 59

Uc Facaderenovering ApS

CVR​: 40139761

Bratberg 64, Bratberg, 9460 Brovst​

Klik her for rutevejledning