Det kan vi tilbyde dig

Vandskuring af hus som facaderenovering​

​​Hos UC Facaderenovering tilbyder vi vandskuring af huse i Aalborg, Nørresundby og resten af Nordjylland. Vi har mange års erfaring med netop vandskuring af facader og kan derfor give dig et tilfredsstillende resultat - hver gang. Vores dygtige og kompetente håndværkere sørger for, at alle kanter står skarpe og præcise, når opgaven er færdiggjort.

Vi benytter os kun af godkendte materialer, når det kommer til facaderenovering, da det sikrer vores kunder en facaderenovering, som kræver minimal vedligeholdelse i mange år frem. Udover at facaden fremstår ny og pæn, så giver du også dit hus bedre betingelser for at modstå vind og vejr.

Flot og forbedret facade med vandskuring

Ved at vandskure murstensvægge får dit hjem et helt nyt look. Derfor er det også en yderst populær løsning, da det hurtigt og billigt kan få dit hus til at fremstå nyere end før. Løsningen er yderst omkostningseffektiv, da arbejdet kan gøres med forholdsvis få midler og ikke tager lang tid at færdiggøre.

Vandskuring er noget for dig, hvis du er på udkig efter en enkel måde, hvorpå du kan renovere dit hus. Metoden kan både anvendes til ældre huse, som trænger til en kærlig hånd eller nyere huse, hvor du ønsker at give dit hus et nyt og anderledes udtryk.

Vandskuring er en facadebehandling, hvor der anvendes et tyndt lag mørtel, som herefter skures jævnt. Herved kan boligens mursten ofte ses under det påførte lag, hvilket giver pæne strukturer. Synligheden af stenene kan variere alt efter den ønskede effekt.

Vandskuring af huse i hele Nordjylland

UC Facaderenovering varetager opgaver relateret til vandskuring i Aalborg, Nørresundby, Aabybro samt resten af Nordjylland. Vi er en oplagt samarbejdspartner for dig, som ønsker en kvalitetsbevidst partner til renoveringen af facaden på dit hus.

Når det kommer til vandskuring, er det vigtigt at vælge en virksomhed, som ved, hvad de laver. Vælger du ikke med omhu, kan du ende med en løsning, som ikke vil holde i mange år og eventuelt med flere synlige fejl på facaden. Vælg derfor med omhu, og kontakt os til en uddybende snak, hvor vi fortæller mere om vores arbejde.

Uforpligtende tilbud på vandskuringen af din bolig

Ønsker du at få del i de mange fordele, som medfølger en vandskuring, er du mere end velkommen til at kontakte os for en yderligere snak. Vi fortæller gerne mere om løsningen og giver dig mere information om prisen på vandskuring samt meget andet.

Du kan kontakte os på tlf.: 26 24 65 59 eller på e-mail: kontakt@ucfacade.dk.​ Så giver vi dig et uforpligtende tilbud, som du får svært ved at afslå. Du kan ligeledes udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.​

Vi er en virksomhed, der har stor erfaring med opgaver inden for facade- og murrenovering. Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet til både nye og gamle huse.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@ucfacade.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

​Telefon: 26 24 65 59

Uc Facaderenovering ApS

CVR​: 40139761

Bratberg 64, Bratberg, 9460 Brovst​

Klik her for rutevejledning