Det kan vi tilbyde dig

Facadebehandling med netpuds i Aalborg og Nørresundby

​​Mangler du en specialist til netpuds i Nordjylland, så står vi hos UC Facaderenovering klar til at varetage netop dine opgaver. Vi er eksperter inden for området og kan derfor give din bolig nyt liv. Vi har allerede hjulpet mange nordjyder med at få deres bygninger til at fremstå så godt som ny. ​Kontakt os derfor, hvis du ønsker at få del i de mange fordele, en korrekt udført netpudsning medfører. Vi kan varetage dine opgaver i hele Nordjylland, ligegyldigt om du befinder dig i Aalborg, Nørresundby og omegn.

Fordele ved netpuds

Der er mange fordele ved at få foretaget en netpudsning af din bygnings facade. Først og fremmest får du en facade, som fremstår så godt som ny i mange år frem. Derudover slipper du også for at vedligeholde facaden, da dette ikke er nødvendigt med denne form for pudsning. Med den rette facadebehandling kan du i nogle tilfælde også spare penge på din varmeregning, da behandlingen effektivt isolerer facaden. Dette vil derfor mindske dit energiforbrug, samtidigt med at fugten holdes ude.

I ældre boliger kan der hurtigt opstå grimme tilstande i dit murværk. Dette kan være alt fra alger, dårlig facadebehandling fra år tilbage eller fugt. Alt dette, og mere til, kan du tage hånd om med en facadebehandling med netpuds.

Du gør derfor dit hus en stor tjeneste, hvis du investerer i en facaderenovering med netpuds.

​Dit lokale murerfirma i Nordjylland

Hos UC Facaderenovering arbejder vi ud fra principper om høj kvalitet og god service. Vores mål er at efterlade vores kunder med et tilfredsstillende resultat, hvilket gøres gennem høj faglighed og en professionel tilgang til arbejdet. Derudover sætter vi en stor ære i at bidrage positivt til bybilledet med flotte nyrenoverede ejendomme - ligegyldigt om du befinder dig i Nørresundby, Aalborg eller andre byer i det nordjyske.

​Hvorfor bestille en facadebehandling?

Udover at du får et flot resultat, så vil værdien af dit hus også stige. Din bolig vil altså være mere attraktiv over for mulige købere, hvis du på et tidspunkt vil sælge. Derudover undgår du også sprækker og afskalning, som kan forekomme hyppigere ved andre renoveringsløsninger. Du kan derfor med fordel bestille en facadebehandling hos os, hvis du ønsker at gøre din facade mere attraktiv - både overfor besøgende, naboer og mulige købere.

Kontakt os

Er du interesseret i vores facadebehandling med netpuds, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 24 65 59. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål og fortæller gerne mere vores arbejdsgange. Med vores facadebehandling med netpuds får dit hus et stærkere murværk, som bidrager positivt til isoleringen og dit hus’ generelle stand.

Vi er en virksomhed, der har stor erfaring med opgaver inden for facade- og murrenovering. Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet til både nye og gamle huse.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@ucfacade.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

​Telefon: 26 24 65 59

Uc Facaderenovering ApS

CVR​: 40139761

Bratberg 64, Bratberg, 9460 Brovst​

Klik her for rutevejledning