Netpuds – forstærk din facade

Trænger din facade til at blive pudset, så kan en facadebehandling med netpuds være den rette løsning for dig. Hos UC Facaderenovering ApS i Brovst er vi eksperter inden for metoden, og vi kan derfor hjælpe dig med at puste nyt liv i din bolig med netpuds.

Slip for at vedligeholde

Som boligejer kender du sikkert til følelsen af dårlig samvittighed eller stress over, at du ikke har tid og overskud til at vedligeholde alle de ting, der skal vedligeholdes. Med en oppudsning slipper du for at bekymre dig om dit hjems facade i de næste ca. 10 til 15 år. Ved de fleste boliger undgår dermed at skulle male i de næste mange år, og ud over at give dig mere tid, giver behandlingen med netpuds også en flot facade.

Spar penge med netpuds

Når vælger at facadebehandle, er der mange penge at spare. Herunder på varmeregning, da metoden effektivt isolerer din facade, og dermed mindsker dit energiforbrugsbehov.

Vi hjælper kunder i hele landet

Netpuds er facadebehandlingsmetode, der er forstærker murværkeret, og bidrager samtidigt til isoleringen og til at holde fugt ude. Det er en metode, der er attraktiv for mange husejere. Lyder det som noget for dig, hjælper vi dig gerne uanset om du bor i Aabybro, Aalborg og omegn. Du kan ringe til os på telefon telefon 26 24 65 59, eller kontakt os på e-mail kontakt@ucfac​ade.dk.

​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​UC Facaderenovering ApS​

CVR: 40139761

Telefon: 26 24 65 59

​E-mail: kontakt@ucfacade.dk