Omfangsdræn til din bolig​

Omfangsdræn en rigtig god løsning for udsatte boliger – både som forebyggelse og når skaden er sket. Hos UC Facaderenovering i Brovst hjælper vi dig med at holde din bolig tør. Vi har mange års erfaring med at lave omfangsdræn. Vi rykker ud i omegnen af Aabybro og Aalborg, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er ligesom en nedgravet tagrende, der leder overskydende vand væk, hvilket betyder, at du undgår fugtskader. Det vi gør er at grave rundt om huset og lave dræn, og til det har vi en gravemaskine, der kan klare opgaven på både større og mindre arealer. 

Det er vigtigt, at man ved, hvad man laver, så man ikke svækker husets fundament, og derfor anbefaler vi altid, at du kontakter en professionel.

Når skaden er sket

Har dit hjem fået fugtskader og mug, så klarer vi også den. Vi kommer ud til dig, hvor vi tørrer fugtskaden og sørger for at muggen forsvinder. Det er vigtigt, at du er opmærksom, hvis dit hjem har fugtskjolder, puds der krakelere, mørke aftegninger på træet, og hvis der er tegn på svamp og skimmelsvamp. Er det tilfældet skal det undersøges nærmere, og der skal lave et omfangsdræn, så skaden ikke bliver for stor.

Lad os klare din opgave

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgiver gerne omkring omfangsdræn. Kontakt os derfor på 26 24 65 59 eller e-mail: kontakt@ucfacade.dk Vi tager gerne en snak om din specifikke udfordring, og vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine opgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig, ​hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​UC Facaderenovering ApS​

CVR: 40139761

Telefon: 26 24 65 59

​E-mail: kontakt@ucfacade.dk