Facadepuds med det tyske Quick-Mix

Hos UC Facaderenovering ApS i Brovst, der ligger ved Aabybro og Aalborg udfører vi facadepuds for private og erhverv i hele landet. Vi har stor ekspertise med facadepuds, og vi benytter primært produkter fra det tyske Quick-Mix til at behandle facader.

Beskyt facaden og huset med vores facadepuds

​Vi benytter Netpuds fra Quick-Mix som facadepuds. Denne behandlingsmetode forstærker murværkeret, ligesom den bidrager til isoleringen og holder fugten ude. Dertil kommer, at den også minimerer risikoen for skimmelsvamp, fordi huset stadig kan ånde.

Vores facadepuds kan normalt holde op til 10-15 år, og derfor undgår du stort set vedligeholdelse. Den er også velegnet til bevaringsværdige og fredede bygninger som for eksempel gamle kirker. Quick-Mix har udviklet et særligt produkt til facadeopgaver på ældre bygninger.

Det tyske Quick-Mix har over 45 års erfaring og er et af markedets bedst afprøvede systemer. Det har en dansk godkendelse og er blevet godt modtaget af kunderne. Vores murermester har endvidere taget en diplomuddannelse i Quick-Mix' produkter. Derfor er vi også kvalificeret til at råde og vejlede om de mange forskellige muligheder.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 24 65 59, hvis du ønsker at høre mere om Quick-Mix, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på facadepuds. Du kan også skrive til os på kontakt@ucfacade.dk.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​UC Facaderenovering ApS​

CVR: 40139761

Telefon: 26 24 65 59

​E-mail: kontakt@ucfacade.dk